• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Top – Armbånd

39,95 DKK

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

På lager

Varenummer (SKU): 404 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Dette armbånd er til den dedikerede Top Laner der ligesom Wickd, Dyrus og SOAZ elsker at boltre sig i den øverste del af summoners rift. Her får du chancen for at vise at du er den sande top laner med et af disse league of legends armbånd.  Så hvis du spiller du top lane, er kæmpe fan af TSM, Alliance eller et af de andre LCS holds top laner og mener at top er den bedste role i spillet ? – Så er vores league of legends armbånd et must-have for dig!

Armbåndet er ideelt fødselsdags og julegaver, som venner eller bekendte vil blive at få. Yderligere vil league of legends armbåndet passe perfekt til LANs, gaming after med vennerne eller andre arrangementer. Den kan nemt og elegant bøjes sammen, så den passer perfekt i lommen. Uanset kan league of legends armbånd  ikke skuffe blandt dine venner!

Information om Rollerne:

I League of Legends er der 118 champions, men der kommer hyppigt flere champions ud. Hver champion er specielt god til en ting; primary, og så er der nogle champions der også har en secondary. Champions’ernes primary’s og secondary’s kan afgøre hvilken man rolle man spiller dem med. Support champions primary er support, AD-Carry rollen spilles af champions der har marksman som primary, jungler champions er som regelt fighter eller assassin, en Mid-lane champion er ofte assassin eller fighter og Top-lane champions er givet vis melee eller fighter. Det behøver nødvendigvis ikke at være sådan, men det gør de fleste – man kan også gøre noget, som hedder “Breaking the META”, hvilket vil sige at gøre noget nyt.

Du kan læse mere her: http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/en/game-info/get-started/what-is-lol/

Produktinformationer om top armbånd

Dette League of Legends armbånd har disse specifikationer:

Diameter på 6 cm (Radius 3 cm)
Hele vejen rundt 19cm, Bredde 1.2 cm, Tykkelse 0.2 cm
Armbåndet er lavet af 100 % Silicone