• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Teemo hat

99,95 DKK

Denne populære Teemo Hat er fra det kendte computerspil League Of Legends.

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

Farve: Militærgrøn
Omkreds: 76 cm
Vægt: ca. 50g
Stof: Bomuld

På lager

Varenummer (SKU): 200 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne teemo hat dk forestiller hatten på den kendte animationsfigur Teemo – The Swift Scout, i det populære computerspil League Of Legends. Teemo er en velkendt karakter i League Of Legends og denne Teemo hat er yderst populær verden over.

Hatten egner sig perfekt til fødselsdags og julegaver, som venner eller bekendte vil blive henrykte over at få. Yderligere vil denne teemo hat passe perfekt til alle slags cosplays samt kostumer. Den kan nemt og elegant blive foldet sammen, så den passer perfekt i lommen.

Sidder du normalt og gamer med webcamet tændt, eller er du tit sammen me venner når du gamer? Eller måske er du endda til sore LAN arrangementer? Her passer denne teemo hat perfekt til alle lejligheder. Vores teemo hat er i fantastisk kvalitet, og leveres selfølgelig GRATIS direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage. Teemo hatten er unisex og one size, hvilket betyder at næsten alle hovedstørrelser kan passe hatten.

Information om animationsfiguren:
Teemo – The Swift Scout er en legende blandt hans yordle brødre og søstre i Bandle city. Når det gælder Yordles er Teemo en lille smule anderledes, da han elsker selskabet af andre Yordles, insistere Teemo også på at drage ud på solo missioner i den bistre kamp for at beskytte Bandle City. På trods af hans virkelig varme personlighed, så skifter teemo hans indre sind når han drager i kamp.
Selv som ung rekrut, undrede det teemos instruktører og andre praktikanter at han normalt var charmerende og venlig, men i kamp vendte hans sind til dødsens alvor og yderst effektiv i de minutter hvor modstanderen blev bekæmpet.
Teemos generaler styrede ham hurtigt mod moderskibet, som er en af Bandle Citys mest fremtrædende Special Force enheder sammen med Megling Commandos.

” Teemo rider en tynd linje mellem flishugger landsmand og uforbederlig morder, men der er ingen andre jeg vil hellere have som en ven. ‘
– Tristana

Teemo har bl.a. vennerne og fjenderne Tristana, Veigar & Rumble som også er kendt fra League Of Legends spillet.
(mere kan læses her: http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/champions/teemo/)

Champion spothlightet som blev lavet af teemo kan ses her:

Produktinformationer om Teemo hat

Denne Teemo hat dk er ca 76 cm omkreds og vejer 50g
Teemo hatten sendes i en sikker emballage.
Teemo hatten er lavet af 100% bomuld, og egner sig derfor ikke til at blive vasket i vaskemaskinen.

Yderligere information

Størrelse 18 cm