• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Minecraft Ocelot Bamse

99,95 DKK

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 803 Kategorier: ,

Beskrivelse

Er du den sande jungle vildmand? Holder du dig mest til junglens dyr og miljø. Værsgo’, her har du plysdyret du står og mangler. Vores Minecraft Ocelot Bamse er helt unik!

Denne Minecraft Ocelot Bamse er en ideel fødselsdagsgave, julegave eller bare en gave til en god ven eller bekendt. Bestil den nu og modtag den indenfor 1-3 hverdag, naturligvis med gratis fragt. Har du spørgsmål vedrørende denne Minecraft Ocelot Bamse er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@gaminggrej.dk, hvor vores support står klart til at hjælpe dig med et svar inden for 24 timer.


Information om Ocelotten: 

Du kan læse mere om Ocelotten her: http://minecraft.gamepedia.com/Ocelot

Ocelot er en passiv, sky fætter, som ikke vil angribe spillere. Ocelotter er en af de få mobs med evne til sprint, og nærmer en spiller sig løber den væk. Ocelotter vil lejlighedsvis langsomt angribe kyllinger. De antager en “snigende” position og vil forfølge en kyllingen. De kan endda dræbe gennem et hegn, hvis kyllingen er imod den.
Lianer i junglen vil aktivt undgå ocelotter og katte. Men dette vil ikke afholde dem fra jagter en spiller, at kun holde creeper en afstand væk.  Ocelotter er immune over for fald skader, men vil stadig undgå afsporet klipper højt nok til normalt medføre fald skader.
Der er lavet en video om Ocelotten, som du kan se lige her!:

Produktinformation om Minecraft Ocelot Bamse:

Højde: 10 cm
Bredde: 8 cm
Dybde: 20 cm
Vægt: 70 gram