• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Minecraft Gris Bamse

99,95 DKK

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 800 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den trofaste farmer der elsker at passe Minecrafts almindelige bondegårdsdyr? Holder du dig mest til de hjemlige forhold på gården og er dit motto “Ude godt, hjemme bedst.” Værsgo’, her har du plysdyret du står og mangler. Vores Minecraft Gris Bamse er helt unik!

Denne Minecraft Gris Bamse er en ideel fødselsdagsgave, julegave eller bare en gave til en god ven eller bekendt. Bestil den nu og modtag den indenfor 1-3 hverdag, naturligvis med gratis fragt. Har du spørgsmål vedrørende denne Minecraft Gris Bamse er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@gaminggrej.dk, hvor vores support står klart til at hjælpe dig med et svar inden for 24 timer.


Information om Grisen her: 

Gris opfører sig på samme måde som andre passive mobs; de vil vandrer planløst, undgå afsporede klipper, højt nok til at forårsage fald skader, og vil normalt holde sig ude af vandet. Gris vil følge enhver spiller, der bærer en gulerod eller gulerod på en pind, og vil stoppe efter hvis spilleren bevæger sig over ca. 5 blokke væk fra grisen. Grisen vil også tilfældigt sige  “oink” og når ramt af lynet, bliver den til zombie pigmen.

Sadlede grise kan kontrolleres med en gulerod på en pind. De starter langsomt, men ender med at gå op til 5 blokke pr. sekund (5m/sek). Grisen reagerer ikke på gulerødder efter indtagning af en vand. Bruge gulerod på en pind vil få dem til at have en sprint-hastighed.

Produktinformation om Minecraft Gris Bamse:

Højde: 12 cm
Bredde: 10 cm
Dybde: 15 cm
Vægt: 100 gram