• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Minecraft Enderman Bamse

99,95 DKK

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 802 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den trofaste farmer der elsker at passe Minecrafts almindelige bondegårdsdyr? Holder du dig mest til junglens dyr og miljø. Værsgo’, her har du plysdyret du står og mangler. Vores Minecraft Enderman Bamse er helt unik!

Denne Minecraft Enderman Bamse er en ideel fødselsdagsgave, julegave eller bare en gave til en god ven eller bekendt. Bestil den nu og modtag den indenfor 1-3 hverdag, naturligvis med gratis fragt. Har du spørgsmål vedrørende denne Minecraft Enderman Bamse er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@gaminggrej.dk, hvor vores support står klart til at hjælpe dig med et svar inden for 24 timer.


Information om Enderman her: 

Enderman kan ikke tåle vand og regn og vil teleportere væk, når de tager skade fra en af disse. Enderman vil ikke angribe med mindre det bliver fremprovokeret af en spiller – når man angriber dem eller ser på dem. Bliver den provokeret, vil den åbne munden og ryst med vrede; Enderman vil fortsætte jagter en spiller, indtil de er enten dræbt. Endermen kan ikke blive provokeret af spillere gennem gennemsigtig blokke, fra en båd eller en minecart, eller iført et græskar på deres hoved.

Kilde: http://minecraft.gamepedia.com/Enderman
Du kan se en video med Enderman lige her:

 

Produktinformation om Minecraft Enderman Bamse:

Højde: 26 cm
Bredde: 8 cm
Dybde: 6 cm
Vægt: 55 gram