• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Minecraft Armbånd – Grøn

39,95 DKK

Information om Minecraft Armbånd Grøn
 
Materiale: 100% miljøvenlig giftfrit silikone
Bogstaver: Holder farven fra at gnide af.
Dimensioner: Ca. 21cm x 1.2cm x 0,2 cm (omkreds x Bredde x Tykkelse)

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

På lager

Beskrivelse

Vis dit tilhørsforhold (dvs. engageret Minecraft spillere som dig) med dette Minecraft Armbånd, som er lavet i gummi i farven grøn med sorte-farverede bogstaver.

Minecraft Armbånd findes i en størrelse og har en omkreds på omkring 20cm. i omkreds.

Du vokser et overskæg hver måned undtagen Movember. Du kører en stor gammel varevogn med ordene »Free Candy ‘skrevet på siderne. Dit håndtryk er vådt og slapt, og du kun smile med din overlæbe. Hvordan kan du blive endnu mere af en slyngplante? Nemt! Bær dette enestående ny Creeper Armbånd på begge håndled og råbe det ud til hele verden for dem at høre: “Jeg er en Creeper, og jeg er stolt af det!”

Information om Minecraft: 

Minecraft er et computerspil, som er udviklet af Markus Persson (også kaldet Notch). Spillet er udviklet i java og er kraftigt inspireret af computerspillet Infiniminer. Spiller var indtil d. 15 september 2014 ejet af Mojang AB, hvor der herefter blev solgt til microsoft for 14 mia. kr.
I Minecraft har man muligheden for at at styre en virituel karakter, der kan mine, hakke og lign. for at samle blokke, der herefter kan placeres så man kan bygge de flotteste kreationer.

Målet med spillet er at samle ressourcer og bygge bygninger, men det er sådan set helt frit for spilleren. Det er også muligt at skabe forskellige våben (sværd, buer, økser mm.). Der er over 40 millioner brugere af minecraft og 16 millioner har købt den fulde version af spillet.
Geodatastyrelsen har støttet danske minecraft spillere, ved at indeksere hele Danmark i minecraft, så det på den måde er muligt at befinde sig i sin egen bolig og lign. Geodatastyrelsens tiltag kan læses mere om her.

Du kan læse om minecraft spillet her.

Produktinformation om Minecraft Armbånd 

Materiale: 100% miljøvenlig giftfrit silikone
Bogstaver: Holder farven fra at gnide af.
Bogstaver og design er indsat i minecraft armbåndet og er fyldt med farver
Dimensioner: Ca. 21cm x 1.2cm x 0,2 cm (omkreds x Bredde x Tykkelse)