• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Kennen hat Lilla

149,95 DKK

Kennen hatten giver et enestående look på dit hoved

Farve: Blå
Omkreds:
 76 cm

Vægt: ca. 50g
Stof: Bomuld

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ryd
Varenummer (SKU): 203 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Kennen hat forestiller hatten på den kendte animationsfigur Kennen- The Heart of the Tempest, i det populære computerspil League Of Legends. Kennen er en velkendt karakter i League Of Legends og denne Kennen er yderst populær verden over.

Hatten egner sig perfekt til fødselsdags og julegaver, som venner eller bekendte vil blive henrykte over at få. Yderligere vil denne kennen hat passe perfekt til alle slags cosplays samt kostumer. Kennen hatten kan nemt og elegant blive foldet sammen, så den passer perfekt i lommen.

Information om animationsfiguren:

Der findes en gammel orden med oprindelse i de Ioniske Øer dedikeret til bevarelsen af balance. Orden, kaos, lys, mørke – alle ting skal findes i perfekt harmoni for sådan er den måde i universet. Denne orden er kendt som Kinkou og beskæftiger et triumvirat af skygge krigere til at opretholde sine årsager i verden. Kennen er en af ​​disse skygge krigere, der har fået overdraget den hellige pligt.

Kennen blev født i Bandle City og det blev sagt. Hans forældre havde troet, at han ville vokse fra sin grænseløse energi, men da han modnet fandt hans energi ingen grænser og er kun matches af hans foruroligende hastighed. På trods af hans forbløffende gaver, forblev han ubemærket (eller i det mindste ikke-fanget, da han var ganske prankster).
Han arbejder nu med sine medmennesker Akali og Shen at håndhæve balancen i Valoran. Denne helliget forfølgelsen har overraskende ført trium til Fields of Justice.

‘The Heart of Tempest slår evig … og dem slået huske for evigt.’

(mere kan læses her: http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/en/game-info/champions/kennen/)

Champion spothlightet som blev lavet af Kennen kan ses lige her:

Produktinformationer om Kennen hat

Denne Kennen hat er ca 76 cm omkreds og vejer 50g
Kennen hatten er lavet af 100% bomuld, og egner sig derfor ikke til at blive vasket i vaskemaskinen.

Yderligere information

Farve

,