• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

The Coin – Limited edition (Blizzcon 2014)

299,95 DKK

Limited edition af The Coin fra Hearthstone
Der findes lige pt. kun 20 af denne coin i Danmark, og er officielt merchandise fra Blizzard! – Som ikke bliver lavet igen.

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hearthstone: The Coin

Dette samleobjekt forestiller kortet “The Coin” , i det populære computerspil Hearthstone: Heroes of Warcraft. The Coin er den første af sin slags der er produceret af Blizzard og blev uddelt til Blizzcon 2014 til publikum som samleobjekter – Derfor kommer samleobjektet også som limited edition.

Samleobjektet er til den ultimative samler og fan af Hearthstone: Heroes of Warcraft. Den egner sig perfekt til fødselsdags og julegaver. Den er på størrelse med en dansk 5-krone og kommer i en fint mønt-æske der gør den nem at opbevare for dig.

I Hearthstone er The Coin, et kort der bliver givet til den spiller der taber coin-tosset i starten af hver kamp. The coin blev oprettet for at dæmme op for ulemperne ved at starte som nummer 2 i hver spil og er af den grund det eneste kort der er repræsenteret i alle Hearthstone kampe.

The coin er designet af Ben Thomson der bl.a. er kendt for at have designet adskillige designs til både World of Warcraft-universet og Hearthstone. Blandt andet er Hunteren Rexxar en af de karakterer som “The Coin”

Du kan læse mere om The Coin her: http://hearthstone.gamepedia.com/The_Coin