• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Blitzcrank Bamse

299,95 DKK

Original håndsyet Blitzcrank bamse i small fra det kendte computerspil League Of Legends. Blitzcrank Bamsen leveres GRATIS til din adresse!

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 302 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Blitzcrank Bamse forestiller den kendte animationsfigur Blitzcrank – The Great Steam Golem, i det populære computerspil League Of Legends. Blitzcrank er en velkendt og ofte spillet support i League Of Legends og denne Blitzcrank Bamse er yderst populær hele verden over. Kunne denne Blitzcrank Bamse være noget for dig, så du kan blære dig overfor vennerne med din nye Blitzcrank Bamse!

Information om animationsfiguren:
Blitzcrank – The Great Steam Golem. Maskinen der oprindelig blev opfundet af lægestuderende på Zaun College of Techmaturgy, var et gennembrud i udviklingen af intelligent damp automatisering. Deres nyeste opfindelse, Blitzcrank the Steam Golem, var et gennembrud da den i sin tid blev vækket til live. Den skulle nemlig assistere videnskabsmændene i Zaun City med at udforske og indvende nyt land fra den farlige side af byen hvor mennesker ikke kunne opholde sig endnu.

Gennem tiden blev Blitzcrank hurtigt en berømthed da forskerne gennemførte en læringsproces på robotten som gjorde den endnu mere intelligent. Det gav visse stridigheder om hvem der egentlig var Blitzcrank sande ejermand. En professor tog dog virkelig alt æren for at have designet robotten – Professor Stanley Pidily, selvom de fleste dog allerede var klar over hvem der stod bag Blitzcrank. Til sidst besluttede byrådet i Zaun City at der ikke var nogen ejer til Blitzcrank. Han var en nu en uafhængig enhed med sanser og følelser.

Blitzcrank besluttede senere at drage ud i verden selv og kom til stedet “Valoran” hvor unikke skabninger hører til. Her fik han en plads i League of Legends, og var i stand til at klare sig udemærket på the Field of Justice.

Blitzcrank har vennerne Rammus, Orianna og Viktor.

(Mere kan læses her: http://gameinfo.na.leagueoflegends.com/en/game-info/champions/blitzcrank/)

Produktinformationer om Blitzcrank Bamse

Blitzcrank Bamsen er håndsyet og af fineste kvalitet.
Denne Blitzcrank Bamse er ca. 35 cm høj & 35 cm bred.
Blitzcrank Bamsen er lavet af 100% bomuld, og egner sig derfor ikke til at blive vasket i vaskemaskinen.

Yderligere information

Størrelse 35 × 35 cm