• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Amumu Bamse

249,95 DKK

OkGratis levering (1-3 hverdage)
OkSikker betaling

Ok14 dages fuld returret

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 303 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Amumu Bamse  forestiller den kendte animationsfigur Amumu – The Sad Mummy, i det populære computerspil League Of Legends. Amumu er en velkendt karakter i League Of Legends og denne Amumu Bamse er yderst populær hele verden over.

Amumu bamse egner sig perfekt til fødselsdags og julegaver, som venner eller bekendte vil blive henrykte over at få. Yderligere vil denne Amumu Bamse passe perfekt til alle slags cosplays samt kostumer.

Information om animationsfiguren:
Amumu – The Sad Mummy er en diminutiv, animeret kadaver, der vandrer i verden, forsøger at opdage sin sande identitet. Han rejste sig fra en gammel Shuriman grav bundet i liget indpakning uden kendskab til hans fortid, indtages med en ukontrollabel sorg. 

Amumu er måske en af de mærkeligste mestre i League of Legends er Yordle kendt som Amumu. Hans liv før sammenføjning til League forbliver ukendt …. Alt hvad han husker er, at han vågnede op alene inde i en pyramide i Shurima ørkenen. Han blev viklet ind i mumie indpakning og han kunne ikke mærke hans hjerteslag. Desuden følte han en dyb sorg, at han ikke helt kunne forklare; han vidste, at han savnede sine forældre, selvom han ikke kunne huske, hvem de var. Dropper på knæ, Amumu græd i hans bandager. Uanset hvad han gjorde, det syntes han kunne aldrig stoppe sine tårer eller sorg. Til sidst stod han op, fast besluttet på at vandre verden til at opdage sin fortid. Amumu rejste hele sydlige Valoran – en bedrift, der ikke er let at følge.

Mens Amumu stadig ikke har lært meget om sin fortid, har han lært en hel del om, hvem han er blevet. Han er mest sikkert udøde, selvom han nærer ingen af de onde typiske kendetegn udøde væsener. Han synes også at holde problemer i armslængde; Amumu var i stand til at krydse hele det sydlige Valoran uden så meget som en enkelt dårlig ting sker for ham. Han var bare ked af det, og de mennesker og væsener, han mødte til sidst delte sin sorg. I sidste ende gjorde han sin vej nord over Great Barrier til Institut for krig, hjemsted for Liga. Amumu historie var overbevisende til summoners han mødte der, og de opfordrede ham til at deltage i en Liga dom. Hans succes i League som en mester har givet Amumu noget han ønskede: et hjem. Med sin nuværende (u) liv sikret, nu håber han de venner, han har gjort, vil hjælpe ham opdage hans fortid.

(Mere kan læses her: http://gameinfo.eune.leagueoflegends.com/en/game-info/champions/amumu/)

Amumu er bl.a. spillet meget af den professionnelle gamer Stephen Ellis:

Produktinformationer om Amumu Bamse

Denne Amumu Bamse er ca 18 cm høj og vejer omkring 100 g.
Amumu Bamsen er lavet af 100% bomuld, og egner sig derfor ikke til at blive vasket i vaskemaskinen.