• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Gaminggrej.dk er i tæt samarbejde med landets absolut bedste Streamere, Youtubere og Lan-Partys. Vi har samlet dem allesammen under vores eSport-side. Her vil du kunne finde informationer om hvem vi samarbejder med og hvilke LANs vi sponsorer. Vi er rigtig stolte over at kunne præsenterer vores perlerække af samarbejdspartnere her:

Kunne du tænke dig at blive en del af Gaminggrej.dk’s hold af streamere/youtubere/lans? Så har du muligheden for at ansøge her.

 Streamers og Youtubers 

Alexander Husum
AHAlexander Husum er en af de mest kendte Entertainere på den danske youtube scene. Han er kendt for sine vlogs, challenges og utrolig sjove sketches. Til med livestreamer han under navnet – Husum Gaming. Du kan se videoen hvor Alexander, åbner vores merchandise lige ovenover  teksten her.

Du kan følge Alexander Husum her:
Facebook: https://www.facebook.com/AlexanderHusumOfficial?fref=ts
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCy_FdfBF-YReHm5NYnZ7zcA
Instagram: https://instagram.com/alexanderhusum/

 

BrianFromDenmark
BFD2Hvis du ikke kender Brian i forvejen, for hans utallige Minecraft-videoer eller hans meget underholdende streams – så har du nok levet under en internet-sten de seneste par år. Brian er nemlig en af Danmarks største navne når det kommer til youtube!

Du kan følge BrianFromDenmark her!:
Facebook: https://www.facebook.com/BrianFraDanmark?fref=ts
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMo8v5u_Xj6bDpl52N3sRBA
Twitch.TV: http://www.twitch.tv/brianfromdenmark

 

 

Alexander Siniora (YoloTvStream)
11049512_914021355285394_5712073907286030533_nAlexander som kommer fra kanalen YoloTvStream er med hans 15 år den yngste streamer vi har på holdet. Men på trods af hans unge alder har han en af Danmarks mest trofaste følgerbaser på Twitch. Yolo streamer som regel Counter Strike:Global Offensive på hans kanal.

Facebook: https://www.facebook.com/Yolotvstream?fref=ts
Twitch.TV: http://www.twitch.tv/yolotvstream
YouTube: https://www.youtube.com/user/yolotvstream

 

Haffelaffer

Haffer

Simone aka. Hafferlaffer er 16 år og livestreamer. Hun spiller primært Minecraft og Counter Strike Global Offensive.
Er du kvindelige streamere så er Hafferlaffers stream helt sikkert et besøg værd! Hun er en af Danmarks dygtigste kvindelige streamere og ved præcist hvordan man underholder et publikum!

Du kan følge HafferLaffer her:
Facebook: https://www.facebook.com/hafferlaffer
Twitch.TV: http://www.twitch.tv/hafferlaffer
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLsbaj3RBCsgRNeG667vjzg

ComKean

CK

Comkean laver alt mulig slags content lige fra Subnautica til DayZ til CS:GO. Han laver en bred vifte af content til både hans Twitch og hans Youtube. Han er en selvudnævnt “Gammel Gamer” og har allerede over 10.000+ subscribers og 5.000+ følgere på Twitch. Vi sendte en ComKean en 3D-Karambit som han unboxede – du kan finde videoen på hans kanal!

Web: http://comkean.dk/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Comkean
Twitch.TV: http://www.twitch.tv/comkean

 

MollDennTV

MollDenn

Dennis der står bag MollDennTV, er 27 år gammel og bor i en by ved navn Slagelse på vestsjælland. Han streamer normalt Zombie-simulatoren H1Z1, hvor han spiller Battle Royale. Dog kan du også være heldig at fange ham i et spil Counter Strike: Global Offensive eller Hearthstone i ny og næ.

http://www.twitch.tv/molldenntv/profile
http://www.twitch.tv/molldenntv
https://www.youtube.com/user/molldenntv

 

 JonasPSgamer (TrigoDK)

Trigo-JonasJonas er 15 år og har været på youtube siden starten af 2014 – Jonas spiller for det meste GTA V & Counter Strike Global Offensive. Han er både Streamer på Twitch & har sin egen Youtube kanal under navnet ”TrigoDK” – Og så kan du for det meste også finde ham på diverse CS:GO-Jackpot sider i færd med at smide for 150+ USD i jackpot puljen :p

Du kan følge ham her:
YouTube: https://www.youtube.com/user/TrigoDK
Twitch: http://www.twitch.tv/jonaspsgamer
Facebook: https://www.facebook.com/Trigodk/?ref=hl

 

 

DoozyEA

939eb71108737c9ce558896b4cbcf6e4

Erfan Alefi, 19 år gammel. Streamer CSGO, LoL og andre små spil. Dog har jeg været kendt via navnet “Persian” på LoL, da jeg har spillet med store spillere som f.eks. Froggen og en meget kendt Lee Sin spiller ved navnet “AnM Nathanielbee”.

 

 

 

 

Lan arrangementer

 

CPH Netparty (tidligere NL-Party)

11038785_376380439212988_7832484702510872844_n

NL-Party er en forening, der afholder lan events for alle! Det ville sige folk fra 0 til 100 år er velkommen! Læs vores vedtægter for at få mere information om vores forening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virksomheder

Gamingbox.dk


Gamingbox.dk fungerer således, at du vælger en boks som du ønsker at abonnere på. I denne boks vil der indeholde spil og fysisk merchandise til en billig pris.

Du kan vælge mellem small, medium eller large – alt efter hvad du vælger, vil du få en større værdi i selve boksen

 

Flaxhosting

1
Flaxhosting er Server Hosting, som sælger minecraft servere, og selvfølgelig snart noget andet. De er nogle unge drenge på 13-17 år gamle, og har startet dette projekt op sammen. Stifteren af Flaxhosting er Andreas K. Nielsen, som har en professionelle arbejdsmåder, inde for virksomheder.

Hjemmeside: http://flaxhosting.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/Flaxhosting-1073231342689780/?fref=ts
Trustpilot: https://www.trustpilot.com/review/flaxhosting.dk