• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Handelsbetingelser

Om GamingGrej.dk

GamingGrej.dk ejes og drives af Bonavent Invest A/S. Al handel sker udelukkende online, og dine varer kan blive leveret til dig i hele Danmark.

Produktinformation:
På gaminggrej.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til GamingGrej.dk via kontakt@GamingGrej.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende, og køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt GamingGrej accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på GamingGrej.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra GamingGrej.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til GamingGrej.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og GamingGrej.dk er først indgået, når GamingGrej.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af købers afgivne tilbud.

Betaling:
Ved køb med Kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra GamingGrej.dk.

Ved køb med Bankoverførsel sendes varen først når pengene er overført til GamingGrej.dk’s bankkonto.

Privatlivspolitik
Hos GamingGrej.dk, videregiver vi ikke personlige oplysninger om vores kunder til tredje part. Informationer som vi anmoder om i checkouten (som. f.eks. navn adresse, email osv.) ejes kun af GamingGrej.dk, og vil på ingen måde blive solgt eller videregivet til andre, uden kundens tilladelse.

Fragt:
GamingGrej.dk tilbyder fri fragt på alle ordrer på hjemmesiden. Alle varer vil som udgangspunkt blive sendt med omdeling, dog ikke hvis der er tale om en pakke. Pakker vil blive sendt uden omdeling.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Returvarer sendes til:

GamingGrej.dk v./Bonavent Invest A/S
Tigervej 31
4600 Køge

Vedlæg en kopi af fakturaen, og skriv dit kontonummer på dette, så tilbagebetaler vi beløbet direkte til din bankkonto, hvis du får medhold i reklamationen.
Hos GamingGrej.dk gælder dansk købelov hvor reklamationsretten er 24 måneder.

Reklamationer sendes til GamingGrej.dk. Vedlæg faktura og en beskrivelse af reklamtionen og hvordan det er opstået. GamingGrej.dk sender varen videre til leverandøren. Leverandøren er normalt 2-4 uger om at tage stilling. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@gaminggrej.dk

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for GamingGrej.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

GamingGrej.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret
Meddeler køber til GamingGrej.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler GamingGrej.dk det modtagne beløb, dog under den forudsætning at varen modtages i væsentlig samme stand, som da den blev købt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører.  Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

GamingGrej.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Varerne sendes til adressen:

GamingGrej.dk v./Bonavent Invest A/S
Tigervej 31
4600 Køge

Forbehold for ændringer:
GamingGrej.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

OBS. Alle 3D printede varer har en produktionstid på ca. 5 hverdage før de kan blive afsendt – nogle varer er dog lagervarer.

Der tages forbehold for tastefejl på hjemmesiden.