• 1-3 hverdages levering
  • 30 Dages fuld returret
  • Gratis fragt
Kontakt Os

Cookies på GamingGrej.dk

GamingGrej.dk bruger cookies til at indsamle statistik af brugernes adfærd på portalen for på den måde at forbedre brugeroplevelsen. Vi registrerer ingen personlige oplysninger ved hjælp af cookies.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke kode, der lagres på din computer og registrerer dig som en unik bruger, når du er på internettet. En cookie er ikke farlig. Den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer til din computer. Cookies gør det nemmere for dig at bruge internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra.

En hjemmeside kan med andre ord bruge cookies til at huske information om dine præferencer. Det kan eksempelvis være hvilken webbrowser, du bruger (fx Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), hvilke sider du klikker på, eller hvilke emner du søger efter.

Hvad bruger vi cookies til?

Første gang du besøger GamingGrej.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Cookies er med til at fortælle GamingGrej.dk om dit besøg og din adfærd på portalen. Vi registrerer ingen personlige oplysninger ved hjælp af cookies, men bruger den statistiske viden til at forbedre brugeroplevelsen på GamingGrej.dk

Vi indsamler fx informationer om, hvornår og hvor lang tid du er på portalens enkelte sider, hvilke og hvor mange sider og tjenester, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og hvilket styresystem du bruger, samt hvilken IP-adresse din computer har. På GamingGrej.dk bruger vi også cookies til at sikre, at vores tjenester fungerer, som de skal, rent teknisk.

Kan du undgå cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra GamingGrej.dk, kan du blokere for alle fremtidige cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at brugeroplevelsen ikke er god, når du har blokeret for cookies, og derfor anbefaler GamingGrej.dk ikke, at du gør det.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i nyhedsbreve m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos GamingGrej.dk, skal du rette henvendelse til kontakt@gamingGrej.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computersystemer med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.